Foreningens datapolitik

 Persondatapolitik for Foreningen af seniorer ved Tele Fyn ifølge EU´s data lov.

 

 

Foreningen er dataansvarlig og forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og tilstræber, at du føler dig tryg ved foreningens brug af dine personoplysninger.

Foreningen Telepensionister Fyn behandler personoplysninger om dig i henhold til gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Foreningen deles med bestyrelsen og kasserer der databehandler.

 

Indsamling af oplysninger

Foreningen indsamler oplysninger om dig når du indmelder dig eller deltager i medlemsaktiviteter.

Dine oplysninger opbevares for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem Foreningen. Foreningen af Telepensionister  indsamler  alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.


Videregivelse af oplysninger

Foreningen kan i visse tilfælde videregive dine personoplysninger. De kan f.eks. blive videregivet til Pensionskassen ved TDC i forbindelse med kontingenttræk. Landsklubben af Telepensionister til brug af statistik og fordeling af tilskud

Videregivelsen vil kun ske i nødvendigt omfang.

 

Beskyttelse af oplysninger.

- Foreningen har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Foreningens sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret.

 

 I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Foreningen kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Foreningens sikkerhedsforanstaltninger.

Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Adgang til personlige oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Foreningen har om dig, kan du rette henvendelse til kasserer Margit Kastrup: kastrupmargit@gmail.com.  Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig.

Hvis disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode foreningen om at rette, blokere eller slette disse oplysninger.

Du kan anmode om at oplysninger om dig, slettes. I så fald, kan Foreningen ikke tilbyde dig kontingenttræk og information fra foreningen.

 

Opbevaring af oplysninger

Dine personoplysninger, opbevares så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde foreningens formål og dit medlemskab, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi af hensyn til lovgivningen er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse.

 

Ændringer i denne datapolitik

Foreningen opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at overholde gældende lovgivning.

Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Formanden.

 

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.

 

Odense d. 21. april 2024